TTV T.O.P

Onzekere tijden

Beste TOP leden,

Hoe gaat het met jullie en jullie familie in deze barre tijden? Ik hoop dat iedereen gezond is.

Er kan helaas maar weinig gesport worden. Een heel klein gedeelte van de leden tafeltennist nog. Zo spelen de recreanten nog trouw hun potjes tafeltennis op de woensdag avond, en op de donderdag middag wordt er voorzichtig gestart met het overdag tafeltennissen. Verder is er maar weinig activiteiten bij TOP in deze corona tijd.

Het is helaas nog onduidelijk of we wel het wel bekende planken toernooi gaan doen. Er mag namelijk geen dubbel gespeeld worden, en we zijn er nog niet uit of we singles willen gaan spelen met de planken. Ook het oliebollen toernooi ( ook weer dubbel ’s) is nog onzeker.

Op maandag 18 januari 2021 is er een principe afspraak met Game 11 ( leverancier van Rubbers en Batjes) om een avond te organiseren voor aanschaf van nieuwe rubbers of batjes. Je kan deze avond ook rubbers en batjes uit proberen. Dit doen we samen met Smash Schoonhoven. Deze avond zal deze keer georganiseerd worden in Schoonhoven bij Smash. Ook dit is nog niet 100% zeker en hangt af van de Corona pandemie. We houden jullie up to date over dit event.

Al met al is 2020 geen sportief jaar. Laten we hopen dat 2021 een beter jaar gaat worden. Als ik jullie niet meer spreekt, fijne feestdagen en een gezond en sportief 2021.

Rene Steenbergen (voorzitter)