TTV T.O.P

Gevolgen nieuwste corona maatregelen

 

De Rijksoverheid heeft op 2 november nieuwe coronamaatregelen aangekondigd, met als ingangsdatum zaterdag 6 november. Om tafeltennis te kunnen blijven faciliteren heeft het bestuur besloten om een en ander qua maatregelen weer toe te passen. De precieze uitwerking van de nieuwe coronamaatregelen is te lezen in het bijgewerkte 'Protocol verantwoord sporten'.

Houd er daarom rekening mee dat gevraagd kan worden om een coronatoegangsbewijs te tonen (tezamen met identiteitsbewijs) als je gebruik maakt van het Toppunt en de kantine.
Als je een andere vereniging of kantine bezoekt, dien je er ook rekening mee te houden dat je om een coronatoegangsbewijs kan worden gevraagd.

Voor degenen die niet (standaard) over een coronatoegangsbewijs beschikken, kan men via de volgende website gratis testen voor toegang om binnen twee uur de uitslag te vernemen en als QR code te registreren. Het testresultaat is helaas maar 24 uur geldig en weinig locaties hebben de mogelijkheid om de avond vòòr de speeldag te testen (uitgaande van 20.00/20.30 uur als starttijd van spelen).
https://www.testenvoortoegang.org/
 
Bestuur TTV TOP